terug

Web- & app-development

Web- & app-development voor de medische, zorg- en farmaceutische branche is een vak apart

Medical Digitals ontwikkelt onder andere corporate websites, ziektebeeldwebsites voor patiënten, medische websites voor healthcare professionals en webshops. Deze zijn altijd gebruiksvriendelijk en responsive voor desktop, mobiel en tablet. Onze developers zijn ervaren met web- & app-projecten voor deze branches en begrijpen de specifieke werkwijze en wensen.

Verschillende onlinemarketingdisciplines geïntegreerd

Afhankelijk van het doel zorgen we voor een passend design, zodat de website past bij de huidige huisstijl, betrouwbaar overkomt en goed de kernwaarden communiceert. We bouwen waar nodig de juiste call-to-actions in, zoals een aanmelding voor een e-nieuwsbrief. Ook integreren we desgewenst een blogtechniek en de koppeling met social media. Door de verschillende onlinemarketingdisciplines te combineren, zorgen we voor het gewenste effect.

We maken websites leesbaar en vindbaar in zoekmachines

Onze copywriters hebben een marketing- en medische achtergrond en weten hoe ze websiteteksten voor de medische, zorg- en farmaceutische sector moeten vormgeven. Daarnaast zorgen ze er desgewenst voor dat de website op relevante zoektermen hoog scoort in de organische rankings van zoekmachines (SEO) en zichtbaar wordt in het betaalde deel van Google (SEA). Lees meer over zoekmachinemarketing.

Websites en apps voor tablet, smartphones en smartwatches

Patiënten maken steeds meer gebruik van digitale hulpmiddelen waarmee leven met hun ziekte gemakkelijker wordt. Denk hierbij aan platforms waar ze kennis kunnen opdoen of met anderen in gesprek kunnen gaan. Onze conceptontwikkelaars, developers en designers zijn zeer ervaren in het uitdenken en produceren van dit soort websites en apps en denken graag met je mee om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact