terug

Online adverteren

Direct een specifieke doelgroep bereiken middels online adverteren

Om een merk, organisatie of product bij een specifieke doelgroep onder de aandacht te brengen, kan het effectief zijn om online advertising in te zetten. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, geheel afhankelijk van de doelstelling en doelgroep. Zo is het mogelijk om te adverteren op Google of op relevante websites, maar ook op social media.

Social advertising

Adverteren op social media kan zorgen voor meer engagement bij de doelgroep en daardoor bijdragen aan meer websitetraffic of lancering van een product. Omdat er bij social advertising erg specifiek getarget kan worden, is deze traffic nog eens extra waardevol. De resultaten worden dagelijks gemonitord en de advertenties worden aan de hand hiervan geoptimaliseerd.

Adverteren op Google

Het is op verschillende manieren mogelijk om te adverteren binnen Google. Voor onze medische klanten hebben we veel ervaring met Search- en Display-advertising. Wij zijn dan ook Google Partner. Door middel van Search-advertising verschijnt de advertentie tussen de zoekresultaten in Google. Bij Display-advertising verschijnen de advertenties (denk aan banners) op websites die gerelateerd zijn aan de opgegeven zoekwoorden. Ook een combinatie van deze twee kan zeer effectief zijn.

Native advertising

Een andere manier om online te adverteren, is native advertising. Hier hebben we een speciale dienstpagina voor, waar er meer over de marketingtechniek wordt verteld.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact