Contentmarketing

Contentmarketing is het creëren en delen van content die toegevoegde waarde biedt voor de doelgroep. Deze content zorgt voor binding van jouw doelgroep met jouw merk, product of indicatie. Denk hierbij aan content voor je website, blog, mailings en socialmediakanalen zoals Twitter, LinkedIn en YouTube.

bekijk

Native advertising

Door op relevante externe websites vindbaar te zijn met de informatie waar de doelgroep behoefte aan heeft, komt de patiënt in zijn patient journey via meerdere touchpoints in aanraking met jouw merk, product of behandeling. Dit noemen we native advertising.

bekijk

Online adverteren

Om een merk, organisatie of product bij een specifieke doelgroep onder de aandacht te brengen, kan het effectief zijn om online advertising in te zetten. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, geheel afhankelijk van de doelstelling en doelgroep.

bekijk

Online monitoring

Door te monitoren wat er online over je merk, product of organisatie wordt gezegd, kun je kansen en bedreigingen in kaart brengen en hier vervolgens op inspelen. Ook kan informatie over klanten en concurrenten zeer waardevol zijn.

bekijk

Online strategie

Een uitgebreid online onderzoek is de basis van een goede online strategie. Voor medische, zorg- en farmaceutische organisaties starten we vaak met een uitgebreid online onderzoek naar een bepaald ziektebeeld en bijbehorende behandeling en/of medicijn.

bekijk

Socialmediamarketing

In dit online tijdperk is social media dé manier om in contact te komen met je doelgroep. Medical Digitals is gespecialiseerd in het managen van levendige communities en het delen van relevante content die de interactie bevordert.

bekijk

Web- & app-development

Medical Digitals ontwikkelt onder andere corporate websites, ziektebeeldwebsites voor patiënten, medische websites voor healthcare professionals en webshops. Deze zijn altijd gebruiksvriendelijk en responsive voor desktop, mobiel en tablet.

bekijk

Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing is het specialisme dat webpagina’s vindbaar maakt in zoekmachines. Dit specialisme kan worden onderverdeeld in twee categorieën: Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

bekijk

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact