terug

Over Medical Digitals

Het onlinemarketingbureau voor de medische, zorg- en farmaceutische sector

Medical Digitals is een internationaal opererend onlinemarketingbureau dat zich met haar dienstverlening geheel richt op de medische, zorg- en farmaceutische sector. Voor deze branches ontwikkelen we digitale multi-channel-marketingstrategieën en passen deze toe. Onze specialismen zijn online strategie, web- & app-development, socialmediamarketing, contentmarketing, zoekmachinemarketing, online advertising, online monitoring en native advertising.

Digitalisering

Of het nu gaat om een receptgeneesmiddel of zelfzorgproduct; voor patiënten en healthcare professionals is het tegenwoordig vanzelfsprekend om het internet voor informatie over medische vraagstukken zoals een ziektebeeld, medicatie en behandeling te raadplegen. Zo kunnen patiëntdoelgroepen zich tegenwoordig uitgebreid oriënteren en zelf beslissen met welke professional ze in contact willen treden en welke behandeltechniek, medicatie of zorginstelling de voorkeur heeft. Daarnaast gaan healthcare professionals steeds vaker met elkaar in gesprek op een social kanaal als LinkedIn (gesloten groep) en doen ze kennis op via Twitter. Het is dan ook cruciaal voor medische, zorg- en farmaceutische organisaties om hier op een doeltreffende manier op in te spelen en optimaal online vertegenwoordigd te zijn.

Medical Digitals is onderdeel van The Online Group

Medical Digitals is een dochteronderneming van full-service onlinemarketingbureau The Online Group (tog.). Via de website van tog. is het grootste deel van de dienstverlening onderverdeeld in de categorieën social, content, search en web & app. Hier is veel informatie te vinden over de uitgebreide online dienstverlening.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact